tel.: 794 - 086 - 571

Olej inca inchi

Jeśli myślisz, że syntetyczne preparaty są najlepszymi produktami dla Twojego ciała, to powinnaś spróbować oleju inca inchi. Wówczas zrozumiesz, że nie ma nic lepszego od darów pochodzących wprost z natury.
Na temat cudownych właściwości naturalnych olejków wiedzieli już Inkowie. Inca inchi olej stanowił cenną i niezwykle szanowaną przez nich substancję. Plemiona Inków już wtedy wiedziały bowiem, jaka energia tkwi w tym wspaniałym eliksirze. Dla niezorientowanych w temacie dodajmy, że inca inchi olej posiada moc dzięki zawartości substancji odżywczych pochodzących z procesu fotosyntezy.


Skąd bierze się w ogóle inca inchi olej? Pozyskuje się go mianowicie z orzechów rośliny Sacha Inchi, która rośnie w dalekim Peru i nie można jej spotkać nigdzie indziej na świecie.  Plemiona Inków, utrzymując w tajemnicy przed światem cudowne właściwości rośliny Sacha Inchi, nie potrzebowały nowoczesnych laboratoriów i skomplikowanych badań, aby wiedzieć, że inca inchi olej doskonale wpływa na stan zdrowotny naszego organizmu. Współcześni naukowcy potwierdzili tę wiedzę, udowadniając, że bardzo duża zawartość kwasów tłuszczowych, takich jak kwas Omega-3 i Omega-6 czy witamina A i E, dostarcza ludzkim tkankom odpowiedniego poziomu elastyczności, pozwalając redukować pojawienie się zmarszczek i kurzych łapek wokół oczu.


Inca inchi olej, dzięki swoim niesamowitym właściwościom stanowi jeden z najpopularniejszych składowych kosmetyków pojawiających się na naszym rynku. Jest ceniony szczególnie przez kobiety, które chętnie sięgają po tą substancję w celu wzmocnienia włosów i paznokci. Może być stosowany jako lek na wypadające włosy. Panie uwielbiają olej inca inchi również za sprawą jego właściwości ochronnych. Pozwalają one zatrzymać procesy starzenia skóry, zwiększają krążenie krwi, usuwają również pojawiające się rozstępy, przyspieszając też gojenie ran.

 


Warto pamiętać, że olej inca inchi jest jedynym olejem, który posiada aktywne czynne działanie. Jeśli pragniesz w krótkim czasie uelastycznić swoją skórę, możesz go stosować jako krem pod oczy. Aby osiągnąć ten efekt powinnaś sięgnąć właśnie po kosmetyk zawierający olej z rośliny Sacha Inchi. Ponadto, substancja ta umożliwia regenerację skóry przesuszonej w wyniku działania promieni słonecznych, ale pozwala też na rozjaśnianie różnego typu przebarwień i blizn. Za sprawą oleju inca inchi skóra odzyskuje równy, atrakcyjny koloryt i zdrowy blask. Podobne właściwości olej ten wykazuje w kontakcie z włosami, umożliwiając ich szybkie i skuteczne nawilżenie. Jeśli pragniesz mieć piękne i zadbane włosy, a także skórę głowy stosuj regularnie olej inca inchi.

 

website design: strony internetowe Warszawa